Skip to content

Desray’s Huiskamerconcert

Wanneer: 2023-01-08 15:00

Waar: Van haren Sport & Wellness, Hilversum

Elke eerste zondagmiddag vindt Desray’s Huiskamerconcert plaats; een heerlijke sfeervolle middag met ‘Music for the soul’.En dit keer zijn Lucette Snellenburg en Paul Poulissen te gast.

De topband bestaat uit:
Drums: Tessa Koopman, Bas: Marco Dirne, Toetsen: Eric van de Bovenkamp, Gitaar: Patrick Drabe

Lucette Snellenburg
Zo toerde ze als soliste o.a. met het Metropole orkest, de WDR Bigband, The Ramblers en het Glenn Miller Orkest en maakte ze deel uit van de succesvolle en onlangs heropgerichte vocalgroup Sisters waarmee ze talloze bedrijfsevenementen en radio- en televisieoptredens deed in binnen- en buitenland. Lucette werkte samen met artiesten als Gerard Joling, Paul de Leeuw, Carlo Boszhard en Irene Moors, Cor Bakker, Lee Towers, René Froger, Johnny Logan, Robert Palmer, Rob de Nijs, Simone Kleinsma, Dee Dee Bridgewater, Willeke Alberti, Berget Lewis en deed voor Amnesty International backing vocals voor oa Herman Brood en Trijntje Oosterhuis.

Samen met Joke Bruijs en Willem Nijholt betoverde ze al met haar eerste noten hele zalen tijdens de Richard Rogers Tribute. Maar Lucette weet haar publiek ook te ‘raken’ tijdens een besloten diner, huwelijksceremonie of stijlvolle receptie. Intiem, bijna kwetsbaar en toch –of juist daardoor- indrukwekkend

In 2014 werd Lucette gevraagd om mee te doen aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Na lang twijfelen besloot ze de sprong te wagen en met succes; alle coaches draaiden!

Paul Poulissen:
Muzikant en entertainer in hart en nieren en geldt als één van Nederlands beste en meest populaire entertainers.

Paul werkt uitsluitend met professionele muzikanten (o.a. Frits Landesbergen, Rob Middelhoven, Mariske Hekkenberg, Eric Timmermans en vele anderen) die ieder hun sporen reeds lang hebben verdiend.
Daardoor is Paul één van de vaakst geboekte artiesten.

Paul was onder andere dirigent van het AVRO’s Kinderkoor, hij was 10 jaar klankregisseur bij de NPS (o.a. voor het Metropole Orkest) en presentator van een wekelijks radioprogramma.
Ook werkte Paul aan diverse TV- programma’s.

Paul is tevens muziekdocent trompet en piano. Onder andere aan het Kunstenhuis te Zeist.

Ook schreef hij diverse TV- tunes, o.a. Service Salon (AVRO), Panoramiek (NOS), Hier en Nu (NCRV). Ook schreef hij filmmuziek (combinatie Johan Cruijff – Rudi van Dantzig) in opdracht van de NOS.

Datum: 8 januari
Deur open: 15 uur
Aanvang: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Van haren Sport & Wellness
Fransiscusweg 247
1216 SG Hilversum