Skip to content

MUZIEK

Desray 2.0!

Ben jij fan van Desray? Help haar dan door haar muziek en videoclips
met je vrienden te delen & liken op al je platforms.
Beluister haar album ‘Dreams of Magic’:  
https://lnk.to/desray-dreamsofmagic

De achtergrond van mijn muziek:

Het ritme van het leven brengt ons steeds verder. En naarmate ik ouder word, wordt het voor mij ook duidelijker waaróm we bepaalde dingen in ons leven meemaken. Hoe meer inzicht we krijgen in onszelf, hoe makkelijker we kunnen loslaten.

Vanaf 2016 is er een grote ontwikkeling geweest in mijn persoonlijke groei en zelfvertrouwen. En het zal ook altijd blijven groeien. Voldoende inspiratie om een prachtig album over te schrijven.

Ik ging de studio in met producer Patrick Drabe en zijn band. Patrick wist de juiste sound te pakken. Doordat iedereen vanuit zijn gevoel speelt komen de prachtige nummers tot leven. Dat is het mooie van muziek maken. Ik ben alle lieve muzikanten dan ook enorm dankbaar voor hun bijdrage. Doordat we het album in onze eigen Lakeside Studio konden opnemen, is het voor mij een nog persoonlijker album geworden.

‘Dreams of Magic’ is de titel van mijn album, dat we met veel liefde hebben gemaakt. De liedjes geven mij kracht en laten me voelen dat mijn leven zinvol is. Het proces van het schrijven en opnemen heeft mij vertrouwen in mijzelf gegeven. Het heeft mij doen groeien en verlichting gebracht. Ik draag mijn liedjes op aan iedereen die op zoek is naar liefde, de kracht in zichzelf, hoop en vreugde.

Muziek verbindt ons en is van levensbelang om dichter bij je gevoel en innerlijke kracht te komen. Ik ben dankbaar dat mijn album tot stand is gekomen. Mijn hart maakt hierdoor een liefdevolle vreugdesprong. In het licht!

Mijn grote dank gaat uit naar alle mensen met wie ik heb gewerkt aan mijn album ‘Dreams of Magic’.

Producer: Patrick Drabe

Mixed by: Patrick Drabe, Eric van de Bovenkamp, Desray

Songwriters: Desray, Don Mescall, Tony Cornelissen, Robin van Beek, Ralph van Manen, Duncan Laurence, Nils Westerhoff en Patrick Drabe

Drums: Arthur Lijten, Mark Stoop & Danny Sahupala

Bas: Paddy van Rijswijk, Rene Dissel

Keys & Piano: Eric van de Bovenkamp, Henne Reijs, Ton Snijders, Roger Happel

Strings: Sietse van Gorkum, Camilla van der Kooij, Rani Kumar, Jonas Pap

Gitaar: Patrick Drabe

Backing vocals: Robin van Beek, Rob de Nijs, Patrick Drabe, Desray

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen rondom mijn nieuwe album ‘Dreams of Magic’ en het boek ‘Dreams to Survive’? Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe live data? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en ik zal je af en toe verrassen met updates, win acties en inspirerende verhalen.

Liefs Desray

Naam(Vereist)