Skip to content
Win acties

Winacties

Special Gift-EP Edition

Op mijn Album release concert hebben jullie allemaal als het goed is een ‘Special Gift-EP Edition’ gekregen.

Dit is een kleine versie van mijn volledige album dat maar liefst zeventien nieuwe songs bevat. Ik ga hiervan tien exemplaren met handtekening, foto en persoonlijke boodschap weggeven aan de liefhebbers.

In ruil daarvoor wil ik vragen of je mij zou willen supporten door je op al mijn Social media-kanalen te abonneren en deze te liken, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Abonneer je dus ook op mijn YouTube kanaal en Spotify. Ook kun je de posts die ik maak op deze kanalen liken.

Het kost je niets maar het is voor mijn bestaan als artiest belangrijk dat ik zoveel mogelijk volgers ga krijgen op al mijn kanalen. Ik zal je uitleggen waarom.

Hoe meer volgers, des te meer mogelijkheden ik heb als artiest. Daardoor kan ik financiële middelen zien te vinden om mijzelf in de markt te zetten zodat ik weer inspirerende en nieuwe content kan maken.

Bijvoorbeeld sponsoren vinden voor een theatertournee, voor videoclips, adverteerders voor mijn boek, inspirerende films maken voor op mijn YouTube kanaal, en ga zo maar door. Creatieve ideeën zat die ik graag zou willen gaan uitvoeren. Sponsoren kijken vaak naar hoeveel volgers je hebt. Hoe meer volgers hoe interessanter je voor hen bent.

Like en abonneer je dus op onderstaande kanalen. Stuur ons dan vervolgens een kort mailtje met jouw naam en motivatie waarom je het leuk vindt om mij te steunen, naar: info@desray.nl

En wie weet ontvang jij dan mijn nieuwe album met handtekening, foto en persoonlijke boodschap.

Mijn dank is groot en ik hoop je gauw ergens te ontmoeten!

Follow me on:

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen rondom mijn nieuwe album ‘Dreams of Magic’ en het boek ‘Dreams to Survive’? Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe live data? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en ik zal je af en toe verrassen met updates, win acties en inspirerende verhalen.

Liefs Desray

Naam(Vereist)