Skip to content

In 2019 kreeg ik het bericht te horen dat er borstkanker was geconstateerd bij mij. Mijn leven stond op dat moment stil en ik moest het gaan verwerken. De wil om te leven en beter te worden kwam al gauw naar boven en ik wilde er alles aan doen om dat te bereiken.

Ik begon weer een enorme dankbaarheid te voelen voor het leven.

Ik ging aan de slag. Mentaal en fysiek, werken aan mijn gezondheid. Ik ging een half jaar aan de chemo en maakte daardoor van alles mee. Het hielp me om het het van me af te schrijven in de vorm van blogs op mijn Social media. Ik had nog heel wat dromen waar te maken. Ik begon weer een enorme dankbaarheid te voelen voor het leven. Ik kon alles dat ik meemaakte, hoe zwaar het ook was, een nieuwe positieve plek geven en kreeg zo een inspirerend verhaal dat ik graag met mensen wil delen.

Dit in de vorm van een prachtig boek wat ik medio september 2022 zal gaan uitbrengen:

‘Dreams to Survive’.

Wil jij er als eerste bij zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter, dan houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen.