Skip to content

Het ritme van het leven brengt ons steeds verder. En naarmate ik ouder word, wordt het voor mij ook duidelijker waaróm we bepaalde dingen in ons leven hebben moeten meemaken. Gebeurtenissen die ik de afgelopen jaren heb proberen om te zetten naar een album vol inspirerende muziek.

Door de creativiteit in te duiken kon ik gaan samenwerken met fantastische songwriters en muzikanten wat ons mooie momenten heeft opgeleverd. Ook ben ik mezelf een aantal essentiële vragen gaan stellen. Zoals: Waar droom ik nog van? Wie ben ik als soloartiest? En wat heb ik van mijn levenservaringen geleerd? Dus ik begon met schrijven over de dingen die mij bezighielden.

‘Welcome to My House’ is de titel van mijn album en ik voel me bevoorrecht dat ik dit met een geweldige groep muzikanten & artiesten heb mogen maken. Zoals de waanzinnige kunstenaar Toshy die het ontwerp van mijn album cover voor zijn rekening heeft genomen en al die heerlijke muzikanten waarmee ik onder leiding van mijn geliefde en tevens producer Patrick Drabe de liedjes in de studio heb mogen opnemen.

Liedjes met een lach en een traan. Zoals dat gaat in het leven. Positieve songs over hoop, liefde, vertrouwen en verbinding. Om te kunnen voelen dat ik leef. Het creëren heeft mij nieuwe energie, plezier en verlichting gebracht.

Ik hoop dat jij daar ook iets van terug voelt bij het beluisteren van dit album. Welcome to My House!

Album release info:

Onderweg naar september 2022 zal ik je de komende weken en maanden alvast voorstellen aan een aantal bijzondere singles op spotify & via mijn youtube kanaal. Wil je daarvan op de hoogte worden gehouden, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief of youtube kanaal. En kom je het album liever live beluisteren? Kom dan naar mijn album release concert op donderdag 29 september in Hilversum. Ik zie je daar!

Liefs, Desray