Skip to content

‘Dreams to Survive’ in het theater

Wanneer: 2023-01-27 00:00

Waar: De Speeldoos

Een hartverwarmende en onvergetelijke muzikale avond waarin Desray haar publiek meeneemt in een muzikale reis door haar kleurrijke leven onder begeleiding van haar fantastische band.

Desray had een droom… en die kwam al vroeg uit. Ze studeerde af aan conservatorium met een tien Cum-laude. En als leadzangeres van de formatie 2 Brothers on the 4th Floor reisde ze in de jaren 90 de hele wereld rond met een koffer vol hits. Hoe deed ze dat? Was het geluk? Talent? Of gewoon heel hard werken?
In de voorstelling Dreams to Survive vertelt Desray over het dynamische leven van een artiest met grote successen, een internationale nummer 1 hit, de hoge pieken van het succes en de keerzijde die het ook met zich meebrengt.

Wie is zij nog meer naast het gezicht van 2 Brothers? Hoe heeft ze leren luisteren naar haar hart? Na een periode van 25 jaar durft ze haar relatie te verbreken, een scheiding aan te gaan en komt er een grote nieuwe liefde op haar pad.

Maar als ze eindelijk het geluk heeft gevonden dan breekt er een pittige periode aan. Desray krijgt borstkanker. Deze zware tijd brengt ook bijzondere momenten met zich mee. Een van persoonlijke groei en waardevolle levenslessen waarin ze haar kwetsbaarheid toont en eerlijk vertelt hoe ze haar kracht vond, en haar ziekte overwon.

Desray: “Ik heb mezelf een aantal essentiële vragen gesteld. Waar droom ik nog van? Wie ben ik als soloartiest? Wat heb ik van mijn levenservaringen geleerd en welke stijl van muziek past bij mij?”

Haar nieuw album Dreams of Magic is de titel en het resultaat van de zoektocht naar het antwoord op al deze vragen. “Ik heb geleerd om naar mijn hart te luisteren. Het leven heeft voor mij iets magisch en mijn dromen weten te realiseren geeft mij levensvreugde, vertrouwen en kracht.” Positieve songs over hoop, liefde, vertrouwen en verbinding. Een nieuwe stijl. Popmuziek met country, soul en gospel invloeden.