Skip to content

Zondagavond 19 juni was de finale van Amazing Grace te zien op NPO1 – EO waarin ik het ‘mocht opnemen’ tegen Elske de Wall, Lucas Hamming & Edwin Jonker. En ik mag het nu eindelijk zeggen… Ik heb gewonnen!

Wat een bijzondere reis hebben we met elkaar gemaakt. Het ging niet zozeer om het winnen maar om het proces waar we allemaal doorheen zijn gegaan. De ontmoeting met de gospel en de overgave daarin. Dat bracht in iedereen een winnaar naar boven. Iedereen heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Ik ben zo dankbaar dat ik mee mocht doen aan dit positieve en prachtige programma. Het heeft me weer verder gebracht en sterker gemaakt dankzij de lieve begeleiding van Berget Lewis. Dankzij haar durfde ik me kwetsbaar op te stellen en heb ik zo enorm kunnen genieten van alles. Elke keer gaf het me vleugels als ik de prachtige songs kon zingen met het geweldige gospelkoor en de band onder leiding van Elvis E. De programmamakers, de productie, het team van SkyHighTV hebben er vijf prachtige en bijzondere afleveringen van gemaakt.

Gospel raakt het hart met Liefde, Joy, Vertrouwen en Veiligheid. Dank je wel aan de lieve Queens of gospel voor de geweldige reis die we mochten maken. You are for always in my heart. Gospel betekent voor mij dat je elk woord wat je zingt meent uit de grond van je hart en ik hoop altijd dat mensen dat voelen. De ‘winst’ voelt dan ook niet niet als het neerzetten van de beste prestatie maar als een bevestiging daarvan. Dit programma had op geen beter moment op mijn pad kunnen komen. Het voelt als de start van de tweede fase van mijn leven en carrière. Ik ben de afgelopen weken al regelmatig met Elvis de studio in gedoken om mij verder onder te dompelen in het Gospel genre.

Nu ga ik even nagenieten van deze reis maar niet te lang, want 29 september presenteer ik mijn eerste soloalbum ‘Welcome to my House’ live in de Vorstin in Hilversum. De komende weken en maanden zal ik bezig zijn met de voorbereiding daarvan en verras ik jullie alvast met een aantal nummers van dit album. Wil je daar niets van missen, abonneer je dan op de nieuwsbrief of mijn youtube kanaal. Tickets voor het release concert zijn hier verkrijgbaar.

De afgelopen jaren was het pittig door mijn ziekte en de coronacrisis, maar het werken aan mijn muziek en boek heeft me erdoorheen getrokken. Blijf geloven dat er altijd weer mooie nieuwe kansen op je pad komen. Elke dag weer een nieuw begin. Kijk maar naar Amazing Grace en hopelijk inspireert het jou ook om je dromen te blijven volgen. Dreams to Survive! 

Liefs, Desray.