Skip to content

Op 19 juni schreef Desray de finale van het muzikale NPO1 programma ‘Amazing Grace’ op haar naam. Dat leverde magische muzikale momenten op. De winst van het programma vormt de perfecte opmaat naar de release van haar nieuwe soloalbum.

“Gospel betekent voor mij in overgave zingen vanuit het diepste van je hart. De ‘winst’ in Amazing Grace voelt dan ook niet als het neerzetten van de beste prestatie maar als een bevestiging daarvan. Dit programma had op geen beter moment op mijn pad kunnen komen. Deze periode voelt als een start van een nieuwe richting in mijn carrière.”

Wat een bijzondere reis hebben we met elkaar gemaakt. Het ging niet zozeer om het winnen maar om het proces waar we allemaal doorheen zijn gegaan. De ontmoeting met de gospel en de overgave daarin. Dat bracht in iedereen een winnaar naar boven. Iedereen heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Ik ben zo dankbaar dat ik mee mocht doen aan dit positieve en prachtige programma. Het heeft me weer verder gebracht en sterker gemaakt dankzij de lieve begeleiding van Berget Lewis. Door haar durfde ik me kwetsbaar op te stellen en heb ik zo enorm kunnen genieten van alles. Elke keer gaf het me vleugels als ik de prachtige songs kon zingen met het geweldige gospelkoor en de band onder leiding van Elvis E. De programmamakers, de productie, het team van SkyHighTV hebben er vijf prachtige en bijzondere afleveringen van gemaakt.

Gospel raakt het hart met Liefde, Joy, Vertrouwen en Veiligheid. Dank je wel aan de lieve Queens of gospel, Shirma Rouse, Berget Lewis en Giovanca Ostiana, voor de geweldige reis die we mochten maken. You are for always in my heart.

Blijf geloven dat er altijd weer mooie nieuwe kansen op je pad komen. Elke dag weer een nieuw begin. Kijk maar naar Amazing Grace en hopelijk inspireert het jou ook om je dromen te blijven volgen. Dreams to Survive!

Liefs, Desray.

(fotografie: Willen Jan de Bruin)