Skip to content

Vanaf 22 mei is Desray wekelijks te zien in het nieuwe TV programma ‘Amazing Grace’.

Giovanca neemt de deelnemers samen met de captains mee op een reis door de roots van gospel. In vijf afleveringen leren ze meer over de boodschap van het genre en geven ze klassieke gospelnummers en moderne hits hun eigen gospelsound. In het programma komen twee werelden bij elkaar: mensen die met de kerk en gospel zijn opgegroeid en mensen die er onbekend mee zijn. Dat levert magische muzikale momenten op. 

Desray: Het telefoontje voor deelname aan dit programma kwam precies op tijd. Ik was na een moeilijke periode net de nieuwe fase van mijn carrière aan het voorbereiden met het uitbrengen van mijn nieuwe album en toen kwam dit er ook nog eens bij. Het was een ongelofelijk mooi en kwetsbaar avontuur waarbij ik mijn collega muzikanten van een hele andere kant heb leren kennen. Ik denk dat de kijker versteld staat van de emotionele en intense manier waarop Shirma & Berget ons in contact met de gospel weten te brengen.

Amazing Grace:

Elke zondag vanaf 22 mei / NPO1 / 20:30 uur