Skip to content

Hoe hebben de gezichten achter de Eurodance acts de 90’s zelf ervaren? In plaats van de 90’s door de ogen van het publiek te bekijken, staat Hila Noorzai in het NPO3 programma ‘90’s Dance’ met artiesten en producers van de meest succesvolle Eurodance acts stil bij hun succes. Samen met 2 Unlimited, Twenty 4 Seven, SNAP!, 2 Brothers on the 4th Floor en T-Spoon bespreekt ze de hoogte- en dieptepunten uit hun carrière.

In aflevering 3 stonden de 2 Brothers on the 4th Floor centraal. 2 Brothers on the 4th Floor is met Desray als leading-lady een van de grootste Nederlandse Eurodance sensaties van de jaren negentig. Hun hits Never alone en Dreams (will come alive) zijn nog steeds dagelijks op de radio te horen. Broers Bobby en Martin Boer zijn de oprichters en producers van de groep. Na hun eerste hit vragen de broers zich af wie de gezichten worden voor hun volgende productie. Ze komen uit bij zangeres Desirée (Des-Ray) en rapper René (D-Rock). Na 30 jaar, tien miljoen verkochte platen en vijftien liedjes in de Top 40 treden ze vandaag de dag nog steeds op met hun grootste hits. Ze vertellen Hila een geheim wat ze al vijftien jaar meedragen.

Je kunt deze aflevering hier terugkijken: https://npo.nl/start/serie/90-s-dance/seizoen-1/2-brothers-on-the-4th-floor/afspelen