Skip to content

29 september & Vorstin Hilversum

Na een moeilijke periode waarin Desray borstkanker moest overwinnen is het nu tijd voor een nieuwe fase van haar leven en muzikale carrière.

Het album ‘Dreams of Magic’ is het persoonlijke & inspirerende resultaat van die periode dat ze op donderdag 29 september voor het eerst live ten gehore zal brengen.

“De afgelopen zeven jaar heb ik samen met Patrick Drabe, mijn producer en liefde in mijn leven, in fases gewerkt aan mijn soloalbum. Songwriting heeft me plezier en verdieping gebracht.”

Ik heb mezelf een aantal essentiële vragen gesteld. Waar droom ik nog van? Wie ben ik als soloartiest naast het gezicht van 2 Brothers? Wat heb ik van mijn levenservaringen geleerd en welke stijl van muziek past bij mij?

‘Dreams of Magic’ is de titel en het resultaat van de zoektocht naar het antwoord op al deze vragen. Ik heb geleerd om naar mijn hart te luisteren. Het leven heeft voor mij iets magisch en mijn dromen weten te realiseren geeft mij levensvreugde, vertrouwen en kracht.

Vandaar: ‘Dreams of Magic’. Positieve songs over hoop, liefde, vertrouwen en verbinding.

Een nieuwe stijl. Popmuziek met country, soul en gospel invloeden.