Skip to content

Vrijdag 27 januari neemt Desray jou mee in een muzikale reis door haar kleurrijke leven onder begeleiding van haar fantastische band tijdens de première van haar eerste theatervoorstelling ‘Dreams to Survive’. Het belooft een hartverwarmende en onvergetelijke muzikale avond te worden. 

Een persoonlijk en inspirerend verhaal dat gaat over de liefde voor muziek en het waarmaken van je dromen. Hoe heeft ze leren luisteren naar haar hart waardoor ze keuzes durft te maken?

Waar droom jij nog van? Welke van jouw dromen zijn uitgekomen? Of wat is daar onverwacht voor in de plaats gekomen? Tijd om samen de balans op te maken. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn fantastische band dit bijzondere moment met jullie te delen!

Als ze eindelijk het geluk in de liefde heeft gevonden dan breekt er een pittige periode aan. Desray krijgt borstkanker. Deze zware tijd brengt ook bijzondere momenten met zich mee.
Eén van persoonlijke groei en waardevolle levenslessen waarin ze haar kwetsbaarheid toont en eerlijk vertelt hoe ze haar kracht vond en haar ziekte overwon.

Een show met positieve songs over hoop, liefde, vertrouwen en verbinding.

Bestel hier je tickets